Онлайн школа „Познание“

Ние сме една от най-добрите школи за дистанционно обучение по български език и литература и по английски език в България.

5000
последователи
60
ТЕСТА
215
ТЕКСТА
500
ЗАПИСАНИ УЧЕНИЦИ
Когато искате още и още, и още знания и умения по български език и литература или по английски език, можете да се включите в индивидуално или групово обучение в онлайн школата!
Когато ви идва да изкрещите „Помощ!“, защото ви е отегчително, мъчително или непоносимо да учите по български език и литература или по английски език, потърсете спасение при нас.
Ние сме насреща, за да дадем безплатен съвет или да предложим подходяща форма за съвместна работа във всяка конкретна ситуация.

Светлана Драшкова, основател на Онлайн школа „Познание”

Кои сме ние

Онлайн школа „Познание“ дава възможност на всеки ученик, кандидат-гимназист, десетокласник и кандидат-студент да се подготвят качествено за училище или за предстоящ изпит. Един от основните подходи, които учителите от школата прилагат, е методът за постигане на нови знания, умения и навици чрез решаване на тестове.
Тестовете не са само начин да ви изпитват в училище. Чрез тях можете да учите и да упражнявате наученото. Като решавате тестове по български език и литература, вие усвоявате още по-добре правописа, граматиката и пунктуацията, научавате нови думи и фразеологизми, започвате по-добре да разбирате така неясните и дори хаотични понякога за вас идеи, мотиви и образи в литературните произведения…
Решавайте тестове, за да знаете и можете. Но никога не прилагайте широко разпространената практика „да се играе на тото“, ако искате тестът за вас да бъде средство за натрупване на ПОЗНАНИЕ, а не път към „ПОНАЗНАЙВАНЕ“.
Надяваме се да не ви звучи високопарно написаното по-горе, но наистина сме убедени, че тестовете, курсовете и индивидуалните уроци, които предлагаме на този сайт, могат да ви помогнат не само да си вземете изпита, но и да обогатите себе си и да разширите общата си култура.

Нашите учители​

Светлана Драшкова

филолог, специалист по български език и литература, специалист по английски език; победител в Националния конкурс на Министерството на образованието и науката за най-добри тестове за 7. клас (2007) и за 12. клас (2009). Авторски задачи на Светлана Драшкова са включени в теста за ДЗИ през май 2008 г.

Валентин Лалков

филолог, специалист по български език и литература, учител с Първа професионалноквалификационна степен

какво правим​

Автори сме на следните учебни помагала, които може да сте разгръщали или ползвали:

  • > 25 тематични теста по български език и литература за 11. – 12. клас
  • Да се подготвим по литература за 11. – 12. клас (2 части)
  • 10 теста по български език и литература за ДЗИ
  • Тестове по български език и литература за кандидат-гимназисти
  • Текстове и тестове по литература за ДЗИ (2 части)

Имаме над 20-годишен опит в подготовката по български език и литература и по английски език на седмокласници, зрелостници и кандидат-студенти, както и на деца и младежи от всички останали възрасти. Нашите възпитаници се справят успешно с предизвикателствата, постигат много добри и отлични резултати на изпитите.

Убедени сме, че като обединим усилията си, всеки от вас може да бъде един от нашите отлично представили се ученици.

 

Профили на учители