Светлана Драшкова

Знания, умения, опит – това са трите крайгълни камъка на професионализма. Стъпили здраво на тях, ние имаме увереност в собствените си сили и възможности, притежаваме търпеливост, дързост и ентусиазъм, непрекъснато се усъвършенстваме, търсим нови методи и технологии, провокираме себе си и обучаемите в процеса на преподаване, бягаме от установените практики в индивидуалното и груповото обучение, като ги заменяме с по-ефективни подходи… Така повече от 20 години без колебание помагаме на своите ученици да излязат от състоянието на „ПОНАЗНАЙВАНЕ“ и да вървят без отстъпление по нелекия път на ПОЗНАНИЕТО, за да покоряват върховете, към които се стремят, за да постигат целите си и да осъществяват мечтите си.

Горди сме, че трудът и усилията ни дават резултати. Те се доказват с удовлетвореността на родителите и на децата и младежите, които са ни се доверили и продължават да ни се доверяват. Свидетелство за тях са постигнатите успехи в училище, на национални и международни изпити. Вричаме се да разширяваме и обогатяваме този сайт само с полезни неща и хитринки, които да ви „изтласкват нагоре“ или да ви „изваждат на повърхността“ в трудни моменти. Вижте още

Нови курсове

575
ЗАПИСАНИ УЧЕНИЦИ
59
урокa
243
5 ОЦЕНКА НА ЗВЕЗДИТЕ
35
Видео

Какво казват хората

Препоръки на учениците

peter

Виктория Йорданова

Student

“Много съм доволна. Успехът ми по български език и литература нараства все повече и повече.”

manuel

Eми, майката на Габриела

Student

“Моята дъщеря посещава с голям интерес уроците на г-жа Драшкова.Те са интересни, забавни и много образователни. Държавните зрелостни изпити премина с отличен. Благодаря Ви много!!! Тази година е студентка с английска филология. Много се гордея!”

john-doe

Милена Димова

Student

“ Позитивни и спокойни специалисти, предразполагащи към лесно усвояване на материята. ”

elsie

Антоанета Аврамова

Student

“Харесва ми начинът, по който протича урокът. Не губиш време за придвижване и носене на излишни материали. Съсредоточаваш се в комфортна за теб среда, което допринася за по-добро възприемане на материала. ”

anthony

Александра Борисова

Student

“От години посещавам уроците на г-жа Драшкова и с две ръце препоръчвам нея и г-н Лалков. Различният й подход и неоспоримият й опит ми помогнаха да мина матурата си по български език и литература в 7. клас с отличен.”

jackson

Мирослава

Student

“Мечтата ми беше да ме приемат за студентка в Холандия и единственото, което ме тревожеше, беше изпитът по английски език (IELTS). След дълго търсене на компетентен частен учител се свързах с госпожа Драшкова, която чрез ефективния си начин на преподаване успя да усъвършенства знанията ми по езика, да попълни пропуските ми и да ме накара да преодолея всички притеснения, които съм имала. Поради този факт отидох на изпита подготвена, напълно запозната с формата и уверена в знанията си, за което съм ѝ безкрайно благодарна. Препоръчвам я на всеки, който ще учи/работи/живее в чужбина и се нуждае от качествено обучение.”

Абонирайте се сега и получавайте ежеседмичен бюлетин с образователни материали, нови курсове, интересни публикации, популярни книги и много други!

Доверие на над 500 + УЧЕНИЦИ

Присъединете се към нашата общност от ученици